Educatie de calitate pentru elevii din
mediul rural 

ERASMUS+
2020-1-RO01-KA101-078339

CURSURI DE FORMARE

4 participanti, Organizator – ITC, Praga, Cehia

Participantii vor dobandi cunostinte despre mediul incluziv, metode si instrumente care pot fi folosite in procesul de integrare a elevilor care provin din medii defavorizate.

2 participanti, Organizator – ITC, Praga, Cehia

Participantii vor dobandi cunostinte esentiale in conceperea proiectelor de cooperare internationala, competente de management si coordonare.

5 participanti Organizator – IDEC, Piraeus, Grecia

Participantii vor dobandi cunostinte despre metode si instrumente inovative care vor fi folosite pentru cresterea interactivitatii si atractivitatii procesului educational, scopul final fiind reducerea absenteismului si cresterea gradului de implicare a elevilor.

4 participanti, Organizator – Primera Courses, Ljubljana, Slovenia

Participantii vor dobandi cunostinte despre cai si metode eficiente de abordare a parintilor si de comunicare cu acestia.

INTREBARI GENERALE
-apasati pe intrebare pentru un raspuns-

Beneficiarul proiectului Erasmus+ este Liceul Tehnologic Ion Creangă, Pipirig care, in urma depunerii unei cereri de finantare prin programul Erasmus+, a obtinut aprobarea desfasurarii unui nr de 15 mobilitati de formare pentru persoanalul scolii.

Liceul Tehnologic ‘Ion Creanga’ Pipirig doreste sa implementeze prezentul proiect in perioada 2020-2022 cu scopul de raspunde nevoilor institutiei. Ariile care necesita perfectionare sunt:
Mediul educational incluziv - Cadrele didactice au nevoie de informatiile si competentele necesare implementarii unui astfel de mediu, precum si de notiuni de introducere de noi metode si instrumente in procesul educational. 

Puteti participa la o mobilitate de formare daca faceti parte din personalul angajat al Liceului Tehnologic ‘Ion Creanga’ Pipirig si depuneti un dosar de candidatura la etapa de selectie a beneficiarilor. Formularul de candidatura trebuie sa raspunda nevoii dvs de formare si sa fie in corelare cu tipul de curs angajat. Selectia beneficiarilor este realizata de 2 evaluatori externi, cu respectarea criteriilor de evitare a conflictelor de interese.

Din dorinta de a oferi unui numar cat mai mare de persoane din scoala posibilitatea de a beneficia de o mobilitate de formare, candidatura trebuie sa fie specifica unui singur curs de formare. In situatia in care raman locuri neocupate, se va realiza o noua alocare.

Toate cheltuielile specifice acestor mobilitati de formare sunt acoperite din fondurile alocate prin programul Erasmus+. Astfel, scoala va asigura activitatile de pregatire pentru mobilitate, transportul din Pipirig pana la hotelul la care veti fi cazati (transfer aeroport, bilet de avion, transfer catre hotel), cazare cu mic dejun, hotel 3-4*, o diurna pentru perioada de mobilitate, plata taxelor de curs. 

Obligatiile pe care le aveti prin participarea la mobilitatile de formare sunt asumate de catre dvs in formularul de candidatura. Trebuie sa desfasurati activitatile de implementare pe care le-ati propus, sa faceti parte din grupul de participanti la activitatile de diseminare si promovare realizate in /de scoala si, cel mai important - Sa imbunatatiti activitatile didactice prin SCHIMBARE

APEL DE SELECTIE 
BENEFICIARI MOBILITATI ERASMUS+

PLATFORMA DE DEPUNERE DOCUMENTE

TUTORIALE COMPLETARE SI DEPUNERE DOSAR DE CANDIDATURA

Prezentările activitaților de completare și depunere a documentelor din dosarul de candidatură la mobilitățile de formare Erasmus+
AUDIO / VIDEO

pipirig

COMPLETAREA FORMULARULUI DE CANDIDATURĂ

pipirig

REALIZARE CV EUROPASS

pipirig

PARCURGERE TESTARE LIMBĂ ENGLEZĂ

ESTE TIMPUL SĂ PARTICIPI!

REZULTATE SELECTIE

© Designed by Malgrande Solutions Solutii în educație 2020